Gezondheidspraktijk H.E.R.

gezond eten

health

Op naar een gezondere levensstijl? H.E.R. helpt je op weg. Wij kijken hoe naast voeding ook stress en andere factoren jouw balans kunnen verstoren.

Orthomoleculaire therapie

Voeding is cruciaal voor een gezonde levensstijl. En heel eerlijk? Onze Westerse voedingsgewoonten bevatten veel ‘lege’ voeding. Vanuit onze orthomoleculaire visie gaan we op zoek naar de oorzaak van een klacht: niet de gevolgen ervan.

Waar komen de klachten vandaan? Hoe zijn ze ooit ontstaan? Welke biochemische processen lopen vast? We blijven de achterliggende vragen stellen. Net zolang we de disbalans in je lichaam met de juiste voeding of supplementen kunnen herstellen.

INTUÏTIEVE COACHING

D.m.v. intuïtief coachen, begeleiden we vrouwen van compulsief denken naar intuïtief voelen waarbij ze niet alleen meer zelfvertrouwen ontwikkelen maar ook betere keuzes maken op gebied van relaties, zelfzorg en werk.
Onze missie is om op deze manier mensen terug in contact te brengen met hun innerlijke wijsheid waardoor hun persoonlijkheid (denken, doen en zeggen) in alignement is met hun authentieke zelf. 

LOOPBAAN- EN LIFECOACHING

Als loopbaancoach werken we samen met FulFil, de gemandateerde instelling voor loopbaancheques. Via de VDAB kan de cliënt loopbaancheques aanvragen. Hij/zij betaalt slechts €40 voor het eerste pakket van vier uur en €40 voor het tweede pakket van drie uur. De cliënt kan in totaal beroep doen op zeven uur begeleiding met de cheques.