Gezondheidspraktijk H.E.R.

Vrouwen met een missie

Onze missie is jou te helpen naar een gezondere en actievere levensstijl waardoor jij meer in jezelf gelooft. Wij zijn er om dat volle potentieel te unlocken. Om je advies te geven. Je te helpen groeien. En je weer op te peppen als het geloof in jezelf even zoek is. Op naar die gezonde levensstijl waar jij je oprecht goed bij voelt.

Wij geloven in jou,
nu jij nog

Die weg bewandel je niet alleen: jouw eigen groep cheerleaders staat langs de zijlijn mee te juichen. Ondersteund door een deskundig team van vrouwen, gedragen door een groep waarin bewegen leuk wordt.

Ontdek ons team

Vier vrouwen die de standaard kinepraktijk op zijn kop zetten. Hun passie gaat uit naar het vrouwelijk lichaam. Met hun medische achtergrond en eigen kennis motiveren ze vrouwen naar een gezonder lijf en levensstijl.

Jill Vandebrouck

Zaakvoerder

Gezonder door het leven gaan of plezier vinden in sport? Daar help ik je mee. Op jouw manier! Ik geloof er oprecht in dat een goed evenwicht tussen lichaam en geest de sleutel is voor een fijner, kwalitatiever leven. Door samen op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht, wil ik jou motiveren in een gezondere levensstijl die ook gewoon leuk is.

Maud Maessen

Zaakvoerder

Wat een vrouwelijk lichaam kan verwezenlijken, blijft me verbazen. Vanuit die interesse verdiepte ik me naast pediatrische kinesitherapie ook in pre- en postnatale kinesitherapie. Ik wil mama’s de tools aanreiken om het vertrouwen in zichzelf te versterken én om hun kleintje te helpen groeien. Want de échte therapie begint pas thuis.

Britt Vandebrouck

Zaakvoerder

Mijn ervaring en passie voor sport en voeding laat ik volledig op je los om jou te doen ontplooien tot de beste versie van jezelf. Wat je doel ook is, we gaan er samen voor! We bekijken alle aspecten die met gezondheid hebben te maken: beweging, voeding, bioritme, stress, … Pas dan kunnen we klachten genezen én zelfs voorkomen in de toekomst.

Natasja Mommen

Vroedvrouw

Ik streef naar een liefdevolle en warme begeleiding van de (wens)moeder en haar gezin tijdens een van de meest intense periodes van haar leven, namelijk de zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Verder verwen ik mama's graag met een ontspannende zwangerschapsmassage en geef ik diverse workshops m.b.t. dit thema.

Opleidingen