Gezondheidspraktijk H.E.R.

prenataal

H.E.R. VOOR MAMA EN KIND

Ben jij of word jij mama? Proficiat! Bij H.E.R. vieren we dat ten volle en staan we bewust stil bij jou en je baby. Met een team dat zich specialiseerde in beiden, staan we jullie bij in elke stap. Op naar een betere hechting en een nog intiemere band tussen mama en baby.

HET BESTE VOOR JOUW BABY

BABYMASSAGE

Kom samen met je baby genieten van een workshop babymassage in kleine groep of individueel. Verbinding tussen moeder en kind staan helemaal centraal hier. We focussen op de sensorische ontwikkeling van je kind én zoeken de rust actief op. Geschikt voor elke baby!

baby les
baby voetreflexologie

Baby voetreflexologie

De voetjes van je baby zijn als een spiegel voor dat kleine lijfje. Door deze zones te masseren, krijgen de organen en lichaamsdelen die verbonden zijn aan de voeten een prikkel om zichzelf beter te genezen. Met voetreflexologie kan je dus preventief kwaaltjes vermijden of net inspelen op krampjes, constipatie, veel huilen of slecht slapen. Win-win! 

Kinderkinesitherapie

Elk kind ontwikkelt op zijn eigen tempo. En gelukkig maar! Als pediatrisch kinesisten begeleiden en stimuleren we baby’s en peuters naar die allereerste mijlpalen, zoals kruipen of stappen. Op voorschrift van je dokter helpen wij jouw kind om zijn eigen tempo te volgen.

Waarin kunnen wij jullie bijstaan?

  • Opvolging van (ex-)prematuren
  • Voorkeurshouding
  • Overstrekken
  • Afwijkende voortbewegingsvormen (vb. billenschuiven)
  • Vertraging in motorische ontwikkeling (laattijdig rollen/zitten/kruipen…)
  • Ademhalingskinesitherapie
  • Votja therapie
baby massage
postnatale revalidatie

Alles voor mama

Ben je zelf zwanger of net bevallen? Jouw lichaam verandert continu en verdient de nodige aandacht. Met veel zorg leren we je om lief te zijn voor je lijf en staan we jou mentaal bij met al je pre- en postnatale vragen.