Gezondheidspraktijk H.E.R.

Personal training

Heb je een bepaald doel voor ogen dat je graag wil bereiken? Of wil je aan je algemene gezondheid werken, maar weet je niet goed hoe? Samen stellen we een trainingsplan op waarmee jij in no-time vooruitgang boekt.

Sport samen of alleen

  • Individueel
  • In duo
  • In groep van 3

Start-to-run

Ben je een beginner of expert in lopen? Met een persoonlijk trainingsschema gaan we als één team aan de slag richting jouw dromen. Een rondje rond de vijver of een marathon lopen: we kijken samen wat haalbaar is.

Oefenprogramma's

Je wil graag werken aan jezelf en hebt daarvoor een specifieke focus voor ogen. Sterkere buikspieren, een betere conditie of je fijner in je vel voelen? Met onze concrete oefeningen en tips kan je thuis makkelijk zelf aan de slag.

to the core
lactaattest

Lactaattesten en trainingsschema's

Wil je makkelijker en efficiënter jouw loop- of fietsdoel behalen? Kies dan voor een onderbouwd trainingsschema. Via een inspanningstest krijgen we een goed zicht op je huidige conditie en kan je nog gerichter trainen.

Er zijn twee testen mogelijk: een fietstest en een looptest. In beide testen drijven we trapsgewijs de snelheid of het wattage op om een curve uiteen te zetten. Beide testen zijn sportspecifiek: je kan dus niet zomaar je waarden overzetten van fietsen naar lopen.

In één uur tijd nemen we een inspanningstest met lactaatmetingen af. Zo kan je trainen op maat van je eigen hartslagzones. Na de lactaattest ontvang je een verslag van jouw conditietest en een berekening van je individuele aërobe en anaërobe drempel. Beiden vormen de basis voor het opstellen van jouw specifieke trainingszones.